Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Domaća sarma

Domaća sarma

(0)
125Min
srednji
Adimo
Polako ali sigurno ulazimo u blagdansku sezonu! Neizostavni dio svake blagdanske gozbe je sarma. Predstavljamo vam našu ideju, a vi s nama podijelite vašu tajnu za savršenu sarmu koju ćete poslužiti obitelji i prijateljima!

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
mljeveno meso
100  g
riža
20  listovi
kiseli kupus
50  g
MAGGI ideja za punjenu papriku i sarmu
Kopirajte

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
282.52 kcal
Protein
31.03 g
ugljikohidrati
25.74 g
masti
5.08 g
Podaci po obroku

Upute

125 minuta
  • Priprema MAGGI ideje za sarmu

    10 Min
    MAGGI ideju za sarmu rastopite u 100 ml mlake vode i ostavite da odstoji desetak minuta.
  • Meso

    5 Min
    Smjesu pomiješajte s mesom i prethodno opranom rižom.
  • Motanje sarme

    10 Min
    Žlicu nadjeva stavite na list kupusa, oblikujte sarmu, začinite začinskom paprikom, pa zalijte vodom tako da prekrije sve sarme.
  • Kuhanje i završetak

    100 Min
    Najprije kuhajte sarme dok voda ne zaključa, a narednih 90 minuta u polupokrivenoj posudi na umjerenoj vatri.
Domaća sarma

Priprema MAGGI ideje za sarmu 4

Priprema MAGGI ideje za sarmu
: MAGGI ideja za punjenu papriku i sarmu

MAGGI ideju za sarmu rastopite u 100 ml mlake vode i ostavite da odstoji desetak minuta.

Domaća sarma

Meso 4

Meso
: riža, mljeveno meso

Smjesu pomiješajte s mesom i prethodno opranom rižom.

Domaća sarma

Motanje sarme 4

Motanje sarme
: mljeveno meso, kiseli kupus

Žlicu nadjeva stavite na list kupusa, oblikujte sarmu, začinite začinskom paprikom, pa zalijte vodom tako da prekrije sve sarme.

Domaća sarma

Kuhanje i završetak 4

Kuhanje i završetak

Najprije kuhajte sarme dok voda ne zaključa, a narednih 90 minuta u polupokrivenoj posudi na umjerenoj vatri.

Recept kao PDF

Podijeli sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
7 + 12 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • balkanska
  • Drugo jelo
  • Glavno jelo
  • Jesen
  • Obitelj
  • Obiteljski obroci
  • Poslijepodne
  • Prijatelji
  • Proslava
  • Ručak
  • Set obroka
  • turska
  • Večera
  • Zima

Još zanimljivih recepata

Prikaži još recepata

  • Sarma

    Sarma

    175 Min srednji
  • Krem juha od špinata s vrhnjem

    Krem juha od špinata s vrhnjem

    12 Min Lako
  • Jesenska juha

    Jesenska juha

    21 Min Lako
  • Makaroni s 4 vrste sira

    Makaroni s 4 vrste sira

    25 Min Lako

Prikaži još recepata

  • Facebook
  • Youtube
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti i odredbe
  • Kolačići
  • Kontaktirajte nas