Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Domaća sarma

(0)
125Min
srednji
Adimo
Polako ali sigurno ulazimo u blagdansku sezonu! Neizostavni dio svake blagdanske gozbe je sarma. Predstavljamo vam našu ideju, a vi s nama podijelite vašu tajnu za savršenu sarmu koju ćete poslužiti obitelji i prijateljima!

Sastojci

-
4 porcije
+

Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

500  g
mljeveno meso
100  g
riža
20  listovi
kiseli kupus

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
Bahan sekarang ada di clipboard Anda
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
282.52 kcal
Protein
31.03 g
ugljikohidrati
25.74 g
masti
5.08 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Upute

125 minuta
Priprema MAGGI ideje za sarmu
10 Min
MAGGI ideju za sarmu rastopite u 100 ml mlake vode i ostavite da odstoji desetak minuta.
Meso
5 Min
Smjesu pomiješajte s mesom i prethodno opranom rižom.
Motanje sarme
10 Min
Žlicu nadjeva stavite na list kupusa, oblikujte sarmu, začinite začinskom paprikom, pa zalijte vodom tako da prekrije sve sarme.
Kuhanje i završetak
100 Min
Najprije kuhajte sarme dok voda ne zaključa, a narednih 90 minuta u polupokrivenoj posudi na umjerenoj vatri.
Domaća sarma

Priprema MAGGI ideje za sarmu 4

Priprema MAGGI ideje za sarmu
: MAGGI ideja za punjenu papriku i sarmu

MAGGI ideju za sarmu rastopite u 100 ml mlake vode i ostavite da odstoji desetak minuta.

Domaća sarma

Meso 4

Meso
: riža, mljeveno meso

Smjesu pomiješajte s mesom i prethodno opranom rižom.

Domaća sarma

Motanje sarme 4

Motanje sarme
: mljeveno meso, kiseli kupus

Žlicu nadjeva stavite na list kupusa, oblikujte sarmu, začinite začinskom paprikom, pa zalijte vodom tako da prekrije sve sarme.

Domaća sarma

Kuhanje i završetak 4

Kuhanje i završetak

Najprije kuhajte sarme dok voda ne zaključa, a narednih 90 minuta u polupokrivenoj posudi na umjerenoj vatri.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
5
Biste li preporučili ovaj proizvod prijatelju?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
Image CAPTCHA
Unesite znakove prikazane na slici.
Molimo ispunite captcha polje