Polako ali sigurno ulazimo u blagdansku
sezonu! Neizostavni dio svake blagdanske
gozbe je sarma. Predstavljamo vam našu ideju,
a vi s nama podijelite vašu tajnu za savršenu
sarmu koju ćete poslužiti obitelji i prijateljima!
Sastojci
4
porcije
Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
MAGGI ideju za sarmu rastopite u 100 ml mlake vode i ostavite da odstoji desetak minuta.
Meso
5 Min
Smjesu pomiješajte s mesom i prethodno opranom rižom.
Motanje sarme
10 Min
Žlicu nadjeva stavite na list kupusa, oblikujte sarmu, začinite začinskom paprikom, pa zalijte vodom tako da prekrije sve
sarme.
Kuhanje i završetak
100 Min
Najprije kuhajte sarme dok voda ne zaključa, a narednih 90 minuta u
polupokrivenoj posudi na umjerenoj vatri.
Priprema MAGGI ideje za sarmu
4
:
MAGGI ideja za punjenu papriku i sarmu
MAGGI ideju za sarmu rastopite u 100 ml mlake vode i ostavite da odstoji desetak minuta.
Meso
4
:
mljeveno meso, riža
Smjesu pomiješajte s mesom i prethodno opranom rižom.
Motanje sarme
4
:
kiseli kupus, mljeveno meso
Žlicu nadjeva stavite na list kupusa, oblikujte sarmu, začinite začinskom paprikom, pa zalijte vodom tako da prekrije sve
sarme.
Kuhanje i završetak
4
Najprije kuhajte sarme dok voda ne zaključa, a narednih 90 minuta u
polupokrivenoj posudi na umjerenoj vatri.
Recept kao PDF
Podijeli sa prijateljima
Aktivirajte veze
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje