Ovo jelo optimizirano je za: 3 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
Operite i osušite rukolu i potočarku. Pomiješajte maslinovo ulje sa sokom limuna i dodajte ih rukoli i potočarki.
Operite cherry rajčice i narežite ih na polovice. Feta sir narežite na kocke, a masline na kolute.
Usitnite laneno sjeme u mužaru.
Ukrasite veliki plitki tanjur balzamičnim octom (aceto balsamico), pa stavite rukolu i potočarku na njega. Zatim dodajte kelj pupčar.
Na osnovu od salate stavite preostale sastojke, a na kraju dodajte krušku narezanu na krupne kocke.
Prelijte sve još malo balzamičnim octom.
Poslužite s krutonima od tamnog kruha ili baguette kruščićima.
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje