Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Zapečena piletina s šampinjonima

Zapečena piletina s šampinjonima

(0)
45 Min
srednji
Ne brinite više o nedjeljnom ručku, to ćemo mi srediti za vas! Isprobajte našu zapečenu piletinu sa šampinjonima uz neizostavnu MAGGI ideju za ovaj ukusan i hranjiv recept.

Sastojci

6 porcija

Ovo jelo optimizirano je za: 6 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
600  g
piletina
500  g
bijeli šampinjoni
100  g
kiselo vrhnje
30  g
MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira
1 
luk
0.33 
češnjak
5  g
senf
100  g
brašno
2  tbsp
suncokretovo ulje
Kopirajte

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Ugljikohidrati
18.1 g
energija
388.9 kcal
Masti
24.4 g
Proteini
24.3 g
Podaci po obroku

Upute

45 minuta
  • Korak1

    15 Min
    Luk i češnjak izdinstati na ulju, zatim dodati sitno nasjeckane šampinjone i dinstati ih 15 minuta na umjerenoj temperaturi.
  • Korak2

    5 Min
    Kad omekšaju, skinuti šampinjone s vatre i dodati im vrhnje i MAGGI ideju za piletinu s 4 vrste sira.
  • Korak3

    5 Min
    Piletinu posoliti, premazati senfom, uvaljati u brašno i pržiti na zagrijanom ulju dok ne porumeni s obje strane, oko 5 minuta.
  • Korak4

    20 Min
    U vatrostalnu ili običnu posudu za pečenje uliti smjesu sa šampinjonima, a preko nje posložiti piletinu i blago ju utisuti u smjesu. Peći u zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva dvadesetak minuta.
Zapečena piletina s šampinjonima

Korak1 4

Korak1
: suncokretovo ulje, bijeli šampinjoni, luk, češnjak

Luk i češnjak izdinstati na ulju, zatim dodati sitno nasjeckane šampinjone i dinstati ih 15 minuta na umjerenoj temperaturi.

Zapečena piletina s šampinjonima

Korak2 4

Korak2
: MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira, kiselo vrhnje

Kad omekšaju, skinuti šampinjone s vatre i dodati im vrhnje i MAGGI ideju za piletinu s 4 vrste sira.

Zapečena piletina s šampinjonima

Korak3 4

Korak3
: piletina, senf, brašno

Piletinu posoliti, premazati senfom, uvaljati u brašno i pržiti na zagrijanom ulju dok ne porumeni s obje strane, oko 5 minuta.

Zapečena piletina s šampinjonima

Korak4 4

Korak4 Korak4
: bijeli šampinjoni, piletina

U vatrostalnu ili običnu posudu za pečenje uliti smjesu sa šampinjonima, a preko nje posložiti piletinu i blago ju utisuti u smjesu. Peći u zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva dvadesetak minuta.

Recept kao PDF

Podijeli sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
7 + 2 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Bogato bjelančevinama
  • Evropska kuhinja
  • Glavno jelo
  • gljive
  • globalna
  • Iz pećnice
  • Izvor bjelančevina
  • Izvor kalcija
  • Jesen
  • Kuhana jela
  • Lokalna kuhinja
  • Mlijeko / krema baza
  • Obiteljski obroci
  • Piletina
  • Popodnevni obrok
  • Porcija povrća/voća
  • Povrće
  • Prijatelji
  • Proslava
  • Romantična večer
  • Ručak
  • Set obroka
  • S mesom
  • S niskim sadržajem šećera
  • Umak / Gratin
  • Večera
  • Večera
  • Vikendi
  • Vrhunsko jelo

Još zanimljivih recepata

Prikaži još recepata

  • Zapečena tjestenina

    Zapečena tjestenina

    43 Min srednji
  • Zapečena cvjetača s 4 vrste sira

    Zapečena cvjetača s 4 vrste sira

    29 Min Lako

Prikaži još recepata

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obavijesti o privatnosti
  • Kolačići
  • Uvjeti i odredbe