Povrće je uvijek dobar izbor tijekom vrućih ljetnih dana. Danas vam predstavljamo recept za zapečenu cvjetaču s MAGGI idejom za piletinu s 4 vrste sira!
Sastojci
2
porcije
Ovo jelo optimizirano je za: 2 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
Sadržaj vrećice MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira rastopiti u vrhnju za kuhanje i mlijeku. U smjesu dodati jaja, pire odbrokule i sitno nasjeckani peršin. Sve promiješati i začiniti paprom, solju i MAGGI Magijom okusa.
Pećnica
20 Min
U podmazanu posudu za pečenje staviti skuhanu cvjetaču i preliti smjesom. Peći u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C 20minuta.
Priprema brokule i cvjetače
4
:
cvjetača, brokula
Oprati brokulu, odvojiti cvjetove i kuhati 3 minute u uzavrelojvodi. Kuhanu brokulu izmiksati s malo vode kako bi se dobio rjeđi pire.
:
MAGGI Magija okusa 400g, MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira, papar, peršin
Sadržaj vrećice MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira rastopiti u vrhnju za kuhanje i mlijeku. U smjesu dodati jaja, pire odbrokule i sitno nasjeckani peršin. Sve promiješati i začiniti paprom, solju i MAGGI Magijom okusa.
Pećnica
4
U podmazanu posudu za pečenje staviti skuhanu cvjetaču i preliti smjesom. Peći u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C 20minuta.
Recept kao PDF
Podijeli sa prijateljima
Aktivirajte veze
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje