Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Waldorfska salata

0
18Min
Lako
Waldorfska salata nastala je krajem 19. stoljeća u njujorškom hotelu Waldorf i odmah postala jedan od glavnih simbola ovog grada. Predstavljamo vam našu verziju ove ukusne i zdrave salate koja će vam osvježiti dan!

Sastojci

-
4 porcije
+

Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

2 
jabuka
2 stabljike
celer
100 g
grožđe
100 g
orah
200 g
kiselo vrhnje
30 g
THOMY majoneza
1 tsp
šećer
5 g
limunov sok

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
Bahan sekarang ada di clipboard Anda
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
388.48 kcal
ugljikohidrati
22.95 g
Protein
5.5 g
masti
32.37 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Upute

18 minuta
Korak1
5 Min
U jednoj zdjeli dobro izmiješati vrhnje, majonezu, šećer i sok od limuna. Ostaviti da odstoji.
Korak2
3 Min
Jabuke oljuštiti pa narezati na sitne komade.
Korak3
2 Min
Grožđe oprati, prepoloviti (ostaviti nekoliko cijelih bobica za ukras) i izvaditi koštice.
Korak4
3 Min
Stabljike celera oprati i oljuštiti, potom ih narezati na kolutiće.
Korak5
2 Min
Odvojiti nekoliko oraha za ukras a ostatak sitno isjeckati.
Korak6
3 Min
Sve staviti u jednu posudu, dodati vrhnje i majonezu te dobro promiješati. Ukrasiti polutkama oraha, grožđem i listom peršina. Dobro rashladiti.
Waldorfska salata

Korak1 6

Korak1 Korak1
: kiselo vrhnje, THOMY majoneza, limunov sok

U jednoj zdjeli dobro izmiješati vrhnje, majonezu, šećer i sok od limuna. Ostaviti da odstoji.

Waldorfska salata

Korak2 6

Korak2 Korak2
: jabuka

Jabuke oljuštiti pa narezati na sitne komade.

Waldorfska salata

Korak3 6

Korak3
: grožđe

Grožđe oprati, prepoloviti (ostaviti nekoliko cijelih bobica za ukras) i izvaditi koštice.

Waldorfska salata

Korak4 6

Korak4
: celer

Stabljike celera oprati i oljuštiti, potom ih narezati na kolutiće.

Waldorfska salata

Korak5 6

Korak5
: orah

Odvojiti nekoliko oraha za ukras a ostatak sitno isjeckati.

Waldorfska salata

Korak6 6

Korak6
: grožđe, orah, kiselo vrhnje

Sve staviti u jednu posudu, dodati vrhnje i majonezu te dobro promiješati. Ukrasiti polutkama oraha, grožđem i listom peršina. Dobro rashladiti.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći, ocjena je bolja

Pošalji
Asset 10

Komentari 0

0/4000
Molimo unesite važeće korisničko ime. Mora sadržavati od 3 do 15 znakova. Dopušteni su znakovi od A do Z i od 0 do 9
Korisničko ime