Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Slana rolada od špinata

(0)
40Min
srednji
Novogodišnje rolade često se poslužuju gostima. Ako ove godine tražite malo drugačiji recept, imamo pravu stvar za vas.

Sastojci

-
4 porcije
+

Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

5 
jaje
500  g
špinat
50  g
brašno
6  g
prašak za pecivo
200  g
krem sir
1 
kuhano jaje
100  g
šunka

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
Bahan sekarang ada di clipboard Anda
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
403.8 kcal
Protein
23.45 g
ugljikohidrati
17.5 g
masti
27.51 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Upute

40 minuta
Korak1
2 Min
Umutite jaja s MAGGI Magijom okusa.
Korak2
3 Min
Špinat skuhajte, dobro ocijedite i nasjeckajte, zatim ga dodajte u jaja.
Korak3
2 Min
U smjesu dodajte brašno i prašak za pecivo.
Korak4
10 Min
Stavite u posudu obloženu papirom za pečenje i ispecite u pećnici.
Korak5
3 Min
Kad se kora ispeče, odmah ju obavijte papirom za pečenje i ostavite da se ohladi.
Korak6
5 Min
Kad se rolada ohladi, odmotajte ju i premažite krem sirom preko kojeg ćete naribati jaje.
Korak7
5 Min
Zatim posložite šunku, opet premažite krem sirom, a na vrh stavite topivi sir (npr. gouda).
Korak8
10 Min
Savijte u roladu i narežite.
Slana rolada od špinata

Korak1 8

Korak1 Korak1
: kuhano jaje

Umutite jaja s MAGGI Magijom okusa.

Slana rolada od špinata

Korak2 8

Korak2 Korak2
: kuhano jaje, špinat

Špinat skuhajte, dobro ocijedite i nasjeckajte, zatim ga dodajte u jaja.

Slana rolada od špinata

Korak3 8

Korak3 Korak3

U smjesu dodajte brašno i prašak za pecivo.

Slana rolada od špinata

Korak4 8

Korak4 Korak4 Korak4

Stavite u posudu obloženu papirom za pečenje i ispecite u pećnici.

Slana rolada od špinata

Korak5 8

Korak5 Korak5 Korak5

Kad se kora ispeče, odmah ju obavijte papirom za pečenje i ostavite da se ohladi.

Slana rolada od špinata

Korak6 8

Korak6 Korak6

Kad se rolada ohladi, odmotajte ju i premažite krem sirom preko kojeg ćete naribati jaje.

Slana rolada od špinata

Korak7 8

Korak7 Korak7

Zatim posložite šunku, opet premažite krem sirom, a na vrh stavite topivi sir (npr. gouda).

Slana rolada od špinata

Korak8 8

Korak8

Savijte u roladu i narežite.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
5
Biste li preporučili ovaj proizvod prijatelju?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
Image CAPTCHA
Unesite znakove prikazane na slici.
Molimo ispunite captcha polje