Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Slana rolada od špinata

0
40Min
srednji
Novogodišnje rolade često se poslužuju gostima. Ako ove godine tražite malo drugačiji recept, imamo pravu stvar za vas.

Sastojci

-
4 porcije
+

Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

5 
jaje
500  g
špinat
50  g
brašno
6  g
prašak za pecivo
200  g
krem sir
1 
kuhano jaje
100  g
šunka

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
Bahan sekarang ada di clipboard Anda
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
403.8 kcal
Protein
23.45 g
ugljikohidrati
17.5 g
masti
27.51 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Upute

40 minuta
Korak1
2 Min
Umutite jaja s MAGGI Magijom okusa.
Korak2
3 Min
Špinat skuhajte, dobro ocijedite i nasjeckajte, zatim ga dodajte u jaja.
Korak3
2 Min
U smjesu dodajte brašno i prašak za pecivo.
Korak4
10 Min
Stavite u posudu obloženu papirom za pečenje i ispecite u pećnici.
Korak5
3 Min
Kad se kora ispeče, odmah ju obavijte papirom za pečenje i ostavite da se ohladi.
Korak6
5 Min
Kad se rolada ohladi, odmotajte ju i premažite krem sirom preko kojeg ćete naribati jaje.
Korak7
5 Min
Zatim posložite šunku, opet premažite krem sirom, a na vrh stavite topivi sir (npr. gouda).
Korak8
10 Min
Savijte u roladu i narežite.
Slana rolada od špinata

Korak1 8

Korak1 Korak1
: kuhano jaje

Umutite jaja s MAGGI Magijom okusa.

Slana rolada od špinata

Korak2 8

Korak2 Korak2
: kuhano jaje, špinat

Špinat skuhajte, dobro ocijedite i nasjeckajte, zatim ga dodajte u jaja.

Slana rolada od špinata

Korak3 8

Korak3 Korak3

U smjesu dodajte brašno i prašak za pecivo.

Slana rolada od špinata

Korak4 8

Korak4 Korak4 Korak4

Stavite u posudu obloženu papirom za pečenje i ispecite u pećnici.

Slana rolada od špinata

Korak5 8

Korak5 Korak5 Korak5

Kad se kora ispeče, odmah ju obavijte papirom za pečenje i ostavite da se ohladi.

Slana rolada od špinata

Korak6 8

Korak6 Korak6

Kad se rolada ohladi, odmotajte ju i premažite krem sirom preko kojeg ćete naribati jaje.

Slana rolada od špinata

Korak7 8

Korak7 Korak7

Zatim posložite šunku, opet premažite krem sirom, a na vrh stavite topivi sir (npr. gouda).

Slana rolada od špinata

Korak8 8

Korak8

Savijte u roladu i narežite.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći, ocjena je bolja

Pošalji
Asset 10

Komentari 0

0/4000
Molimo unesite važeće korisničko ime. Mora sadržavati od 3 do 15 znakova. Dopušteni su znakovi od A do Z i od 0 do 9
Korisničko ime