Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pita s višnjama

0
50Min
Lako
Pita s višnjama, jelo koje će vas vratiti u djetinjstvo!

Sastojci

-
4 porcije
+

Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

400 g
višnja
200 g
šećer
1 šalica
jogurt
3 
jaje
12 g
prašak za pecivo
1.5 šalice
voda

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
Bahan sekarang ada di clipboard Anda
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
360.37 kcal
ugljikohidrati
73.67 g
Protein
8.74 g
masti
4.79 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Upute

50 minuta
Korak1
5 Min
Mikserom tucite šećer i jaja barem 4-5 minuta, dok ne dobijete pjenu.
Korak2
5 Min
Ostatak sastojaka za nadjev pomiješajte s umućenim šećerom i jajima.
Korak3
5 Min
Na prve tri kore stavite samo nadjev, a na četvrtu koru nadjev s cijelim višnjama. Uvijte kore u roladu.
Korak4
20 Min
Podmažite posudu za pečenje. Pecite pitu u pećnici na 180 °C oko 20 minuta.
Korak5
15 Min
Od vode i šećera skuhajte preljev i dobro promiješajte. Nakon što zaključa, smanjite temperaturu i ostavite da ključa oko 7-8 minuta. Prelijte preko pečene pite.
Pita s višnjama

Korak1 5

Korak1 Korak1
: šećer, jaje

Mikserom tucite šećer i jaja barem 4-5 minuta, dok ne dobijete pjenu.

Pita s višnjama

Korak2 5

Korak2 Korak2
: šećer, jaje

Ostatak sastojaka za nadjev pomiješajte s umućenim šećerom i jajima.

Pita s višnjama

Korak3 5

Korak3 Korak3
: višnja

Na prve tri kore stavite samo nadjev, a na četvrtu koru nadjev s cijelim višnjama. Uvijte kore u roladu.

Pita s višnjama

Korak4 5

Korak4 Korak4

Podmažite posudu za pečenje. Pecite pitu u pećnici na 180 °C oko 20 minuta.

Pita s višnjama

Korak5 5

Korak5
: višnja, šećer, jogurt, prašak za pecivo, voda

Od vode i šećera skuhajte preljev i dobro promiješajte. Nakon što zaključa, smanjite temperaturu i ostavite da ključa oko 7-8 minuta. Prelijte preko pečene pite.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći, ocjena je bolja

Pošalji
Asset 10

Komentari 0

0/4000
Molimo unesite važeće korisničko ime. Mora sadržavati od 3 do 15 znakova. Dopušteni su znakovi od A do Z i od 0 do 9
Korisničko ime