Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Ljuta kajgana

Ljuta kajgana

(1)
15Min
Lako
Ljuta kajgana može biti savršen doručak ili ukusna večera. Na vama je da izaberete, a na nama da vam otkrijemo recept.

Sastojci

2 porcije

Ovo jelo optimizirano je za: 2 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
4 
jaje
1 
luk
2 
chilli paprika
250  g
pire od rajčice
2 
rajčica
3  češnjevi
češnjak
2  g
MAGGI Magija okusa 400g
3  g
papar
Kopirajte

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
240.6 kcal
Protein
18.43 g
ugljikohidrati
15.12 g
masti
12.35 g
Podaci po obroku

Upute

15 minuta
  • Priprema povrća

    10 Min
    Narežite luk i češnjak te ih popržite. Dodajte sitno narezane chilli papričice i kratko ih ispržite.
  • Začinjavanje

    1 Min
    Dodajte pire od rajčice i začinite paprom i MAGGI magijom okusa.
  • Pečenje

    1 Min
    Dodajte rajčice narezane na polovice. Žlicom izdubite sredine polovica rajčice i u svaku od njih razbijte jedno jaje. Pecite dok se jaja ne ispeku.
Ljuta kajgana

Priprema povrća 3

Priprema povrća
: chilli paprika, luk

Narežite luk i češnjak te ih popržite. Dodajte sitno narezane chilli papričice i kratko ih ispržite.

Ljuta kajgana

Začinjavanje 3

Začinjavanje

Dodajte pire od rajčice i začinite paprom i MAGGI magijom okusa.

Ljuta kajgana

Pečenje 3

Pečenje Pečenje
: jaje, rajčica

Dodajte rajčice narezane na polovice. Žlicom izdubite sredine polovica rajčice i u svaku od njih razbijte jedno jaje. Pecite dok se jaja ne ispeku.

Recept kao PDF

Podijeli sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Cjelokupna ocjena

5.0 od 5
5
Broj recenzija: 1
Napišite svoje mišljenje
Select a row to filter reviews by rating
11
11
00
00
00
00

Recenzija

5

Migriraj ocjenu

Anoniman (nije potvrđeno) pon, 10/26/2020 - 22:02 CET
Je li ovo korisna recenzija?
602
185

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
10 + 0 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • američka
  • balkanska
  • Bogato bjelančevinama
  • britanska
  • Doručak
  • francuska
  • Izvor bjelančevina
  • ležeran
  • Ljeto
  • mediteranska
  • meksička
  • Obitelj
  • Prijatelji
  • proljeće
  • restorantska
  • S jajima
  • Starter
  • Užina
  • Zima

Još zanimljivih recepata

Prikaži još recepata

  • Vegetarijanske lazanje od patlidžana

    Vegetarijanske lazanje od patlidžana

    115 Min srednji
  • Gurmanske ćufte

    Gurmanske ćufte

    45 Min srednji
  • Meksička juha

    Meksička juha

    49 Min Lako
  • Teletina s graškom

    Teletina s graškom

    50 Min srednji

Prikaži još recepata

  • Facebook
  • Youtube
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti i odredbe
  • Kolačići
  • Kontaktirajte nas