Praškasta mješavina s više vrsta sireva za pripremu zapečene piletine u umaku
mješavina sireva u prahu 27,5%, glukozni sirup, kukuruzni škrob, sol 10,3%, krumpirov škrob, suncokretovo ulje, ekstrakti kvasca, sušeni luk, sirutka u prahu, arome (sadrže mlijeko), šećer, začini 1%, kiselina: limunska kiselina.
| na 100g/ml | |
|---|---|
| Pakiranje (g) | 32 g |
| Energija (kJ) | 1680 kJ |
| Energija (kcal) | 400 kcal |
| Masti (g) | 17.4 g |
| - od kojih zasićene masne kiseline (g) | 9.1 g |
| Ugljikohidrati (g) | 46.9 g |
| - od kojih šećeri (g) | 6 g |
| Vlakna (g) | 1.5 g |
| Bjelančevine (g) | 13 g |
| Sol (g) | 13.3 g |
| Allergen Item | Allergen Status | Allergen Description |
|---|---|---|
| Jaja |
da
|
Može sadržavati |
| Gluten |
da
|
Može sadržavati |
| Celer |
da
|
Može sadržavati |
| Soja |
da
|
Može sadržavati |
| Mješavina sireva u prahu |
da
|
Sadrži |
| Sirutka u prahu |
da
|
Sadrži |
| Arome(sadrže mlijeko) |
da
|
Sadrži |
Da - prema receptu s dodatkom
Ne - prema receptu, bez aditiva
N / A - nije navedeno
Dodati: 400g pilećeg bijelog mesa 250ml vrhnja za kuhanje 200g riže
Način pripreme:
1. 400 g bijelog pilećeg mesa razrezati na tanke šnicle (4 x 100 g) i staviti u posudu za pečenje.
2. Sadržaj vrećice pomiješati sa 250 ml vrhnja za kuhanje i sve preliti preko mesa.
3. Peći u pećnici prethodno zagrijanoj na 200°C otprilike 30 minuta.
4. Služiti uz 200g kuhane riže.
Čuvati na suhom mijestu, na sobnoj temperaturi.