Dehidrirano polugotovo jelo s rezancima, s okusom gljiva
Sastojci: rezanci 92,9%: pšenicno brašno, suncokretovo ulje s visokim udjelom oleinske kiseline, pšenicni gluten, sol, regulator kiselosti (kalijev karbonat), stabilizator (natrijev polifosfat)); dodatak jelima s povrcem 7,1%: sol, pojacivaci okusa (mononatrijev glutaminat, dinatrijev guanilat, dinatrijev inozinat), šecer, sušeno povrce 4,1% (mrkva 2,1%, luk, vlasac 0,6%, list peršina 0,6%, poriluk 0,1%), aroma gljiva (sadrži mlijeko), karamelizirani šecerni sirup, mješavina zacina 0,5% (crni papar, kurkuma 0,1%), hidrolizirane bjelancevine soje, biljno ulje (suncokretovo).
na 100g/ml | |
---|---|
Pakiranje (g) | 59.2 g |
Energija (kJ) | 1865 kJ |
Energija (kcal) | 444 kcal |
Masti (g) | 18 g |
- od kojih zasićene masne kiseline (g) | 1.3 g |
Ugljikohidrati (g) | 61 g |
- od kojih šećeri (g) | 1.4 g |
Vlakna (g) | 2.5 g |
Bjelančevine (g) | 9.7 g |
Sol (g) | 6.1 g |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
Celer |
da
|
Može sadržavati | - No Values |
Jaja |
da
|
Može sadržavati | - No Values |
Sezam |
da
|
Može sadržavati | - No Values |
Gorušica |
da
|
Može sadržavati | - No Values |
Da - prema receptu s dodatkom
Ne - prema receptu, bez aditiva
N / A - nije navedeno
Način pripreme:
Istresite rezance i dodatak jelima u posudu. Prelijte s 250 ml vrele vode. Pokrijte i pustite da odstoji 3 do 5 minuta te zatim dobro promiješajte.
Čuvajte na suhom mjestu čija je maksimalna temperatura 30 °C, a relativna vlažnost manja od 75%.