Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zapečena piletina s šampinjonima

(0)
45Min
srednji
Adimo
Ne brinite više o nedjeljnom ručku, to ćemo mi srediti za vas! Isprobajte našu zapečenu piletinu sa šampinjonima uz neizostavnu MAGGI ideju za ovaj ukusan i hranjiv recept.

Sastojci

-
6 porcija
+

Ovo jelo optimizirano je za: 6 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

700  g
piletina
500  g
bijeli šampinjoni
150  g
kiselo vrhnje
30  g
MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira
1 
luk
0.33 
češnjak
5  g
senf
100  g
brašno
3  tbsp
suncokretovo ulje

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
Bahan sekarang ada di clipboard Anda
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
461.82 kcal
Protein
27.58 g
ugljikohidrati
18.5 g
masti
30.87 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Upute

45 minuta
Korak1
15 Min
Luk i češnjak izdinstati na 1 dcl ulja, zatim dodati sitno nasjeckane šampinjone i dinstati ih 15 minuta na umjerenoj temperaturi.
Korak2
5 Min
Kad omekšaju, skinuti šampinjone s vatre i dodati im vrhnje i MAGGI ideju za piletinu s 4 vrste sira.
Korak3
5 Min
Piletinu posoliti, premazati senfom, uvaljati u brašno i pržiti na zagrijanom ulju dok ne porumeni s obje strane, oko 5 minuta.
Korak4
20 Min
U vatrostalnu ili običnu posudu za pečenje uliti smjesu sa šampinjonima, a preko nje posložiti piletinu i blago ju utisuti u smjesu. Peći u zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva dvadesetak minuta.
Zapečena piletina s šampinjonima

Korak1 4

Korak1
: suncokretovo ulje, bijeli šampinjoni, luk, češnjak

Luk i češnjak izdinstati na 1 dcl ulja, zatim dodati sitno nasjeckane šampinjone i dinstati ih 15 minuta na umjerenoj temperaturi.

Zapečena piletina s šampinjonima

Korak2 4

Korak2
: kiselo vrhnje, MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira

Kad omekšaju, skinuti šampinjone s vatre i dodati im vrhnje i MAGGI ideju za piletinu s 4 vrste sira.

Zapečena piletina s šampinjonima

Korak3 4

Korak3
: brašno, senf, piletina

Piletinu posoliti, premazati senfom, uvaljati u brašno i pržiti na zagrijanom ulju dok ne porumeni s obje strane, oko 5 minuta.

Zapečena piletina s šampinjonima

Korak4 4

Korak4 Korak4
: piletina, bijeli šampinjoni

U vatrostalnu ili običnu posudu za pečenje uliti smjesu sa šampinjonima, a preko nje posložiti piletinu i blago ju utisuti u smjesu. Peći u zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva dvadesetak minuta.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
5
Biste li preporučili ovaj proizvod prijatelju?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
Image CAPTCHA
Unesite znakove prikazane na slici.
Molimo ispunite captcha polje