
Zapečena piletina s šampinjonima
Ovo jelo optimizirano je za: 6 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje
Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
Hranjive vrijednosti proizvoda
Upute
Korak1
15 MinKorak2
5 MinKorak3
5 MinKorak4
20 Min
Korak1 4
Luk i češnjak izdinstati na 1 dcl ulja, zatim dodati sitno nasjeckane šampinjone i dinstati ih 15 minuta na umjerenoj temperaturi.

Korak2 4
Kad omekšaju, skinuti šampinjone s vatre i dodati im vrhnje i MAGGI ideju za piletinu s 4 vrste sira.

Korak3 4
Piletinu posoliti, premazati senfom, uvaljati u brašno i pržiti na zagrijanom ulju dok ne porumeni s obje strane, oko 5 minuta.

Korak4 4
U vatrostalnu ili običnu posudu za pečenje uliti smjesu sa šampinjonima, a preko nje posložiti piletinu i blago ju utisuti u smjesu. Peći u zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva dvadesetak minuta.
Recept kao PDF
PreuzmiteAktivirajte veze
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje