Postoji nekoliko različitih recepata za pileći paprikaš, ali naš je sigurno jedan od ukusnijih.
Sastojci
6
porcija
Ovo jelo optimizirano je za: 6 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
Stavite piletinu u posudu s 50 ml bijelog vinskog octa i 50 ml vode.
Korak3
7
:
vinski ocat
Kuhajte dok ocat i voda ne ispare.
Korak4
7
:
luk, suncokretovo ulje
Dodajte ulje i nasjeckani luk. Pržite dok luk ne dobije blago smeđu boju.
Korak5
7
:
rajčica, pileće bijelo meso
Ogulite rajčice i narežite na komade. Dodajte u piletinu i kuhajte nekoliko minuta.
Korak6
7
:
korijander, ljuta papričica, peršin
Nasjeckajte korijander, ljutu papriku i peršin te ih dodajte u paprikaš.
Korak7
7
:
pileće bijelo meso
Kuhajte dok piletina ne bude gotova.
Recept kao PDF
Podijeli sa prijateljima
Aktivirajte veze
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje