Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Musaka od krumpira

0
70Min
srednji
Danas možete pripremiti ukusnu musaku.

Sastojci

-
8 porcija
+

Ovo jelo optimizirano je za: 8 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

500  g
mljeveno meso
10 
krumpir
2 
luk
1  češanj
češnjak
3  g
papar
3 
jaje
150  ml
mlijeko
3  tbsp
suncokretovo ulje

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
Bahan sekarang ada di clipboard Anda
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
360.92 kcal
Protein
22.46 g
ugljikohidrati
45.03 g
masti
10.22 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Upute

70 minuta
Korak1
5 Min
Luk narežite na sitno i prodinstajte.
Korak2
5 Min
Dodajte mljeveno meso i sitno nasjeckani češnjak. Dinstajte dok meso ne dobije smeđu boju, potom začinite po želji i dobro promiješajte.
Korak3
5 Min
Krumpir operite, oljuštite i narežite na kolutove.
Korak4
5 Min
U dublju vatrostalnu posudu poredajte red krumpira, pa red mesa, i tako sve dok ne potrošite sastojke. Posljednji red mora biti krumpir.
Korak5
5 Min
Jaja i mlijeko umutite i prelijte preko krumpira.
Korak6
30 Min
Posudu pokrijte aluminijskom folijom i ubacite u pećnicu zagrijanu na 190 °C. Pecite 30 minuta.
Korak7
15 Min
Skinite foliju i pecite još 15-ak minuta dok krumpir ne porumeni. Poslužite musaku toplu i uz dodatak hladnog kiselog vrhnja.
Musaka od krumpira

Korak1 7

Korak1 Korak1 Korak1
: luk, suncokretovo ulje

Luk narežite na sitno i prodinstajte.

Musaka od krumpira

Korak2 7

Korak2
: mljeveno meso, MAGGI magija okusa 400g, češnjak

Dodajte mljeveno meso i sitno nasjeckani češnjak. Dinstajte dok meso ne dobije smeđu boju, potom začinite po želji i dobro promiješajte.

Musaka od krumpira

Korak3 7

Korak3 Korak3
: krumpir

Krumpir operite, oljuštite i narežite na kolutove.

Musaka od krumpira

Korak4 7

Korak4
: krumpir, mljeveno meso

U dublju vatrostalnu posudu poredajte red krumpira, pa red mesa, i tako sve dok ne potrošite sastojke. Posljednji red mora biti krumpir.

Musaka od krumpira

Korak5 7

Korak5 Korak5
: mlijeko, jaje

Jaja i mlijeko umutite i prelijte preko krumpira.

Musaka od krumpira

Korak6 7

Korak6 Korak6 Korak6

Posudu pokrijte aluminijskom folijom i ubacite u pećnicu zagrijanu na 190 °C. Pecite 30 minuta.

Musaka od krumpira

Korak7 7

Korak7 Korak7 Korak7

Skinite foliju i pecite još 15-ak minuta dok krumpir ne porumeni. Poslužite musaku toplu i uz dodatak hladnog kiselog vrhnja.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći, ocjena je bolja

Pošalji
Asset 10

Komentari 0

0/4000
Molimo unesite važeće korisničko ime. Mora sadržavati od 3 do 15 znakova. Dopušteni su znakovi od A do Z i od 0 do 9
Korisničko ime