Ovo jelo optimizirano je za: 8 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
Luk narežite na sitno i prodinstajte.
Dodajte mljeveno meso i sitno nasjeckani češnjak. Dinstajte dok meso ne dobije smeđu boju, potom začinite po želji i dobro promiješajte.
Krumpir operite, oljuštite i narežite na kolutove.
U dublju vatrostalnu posudu poredajte red krumpira, pa red mesa, i tako sve dok ne potrošite sastojke. Posljednji red mora biti krumpir.
Jaja i mlijeko umutite i prelijte preko krumpira.
Posudu pokrijte aluminijskom folijom i ubacite u pećnicu zagrijanu na 190 °C. Pecite 30 minuta.
Skinite foliju i pecite još 15-ak minuta dok krumpir ne porumeni. Poslužite musaku toplu i uz dodatak hladnog kiselog vrhnja.
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje